Top
Zoutstrooiers

Zout of zand strooien: Handmatig of met strooiwagen

Ga altijd preventief te werk en voorkom uitglijders. Of u nu kiest voor handstrooiers voor kleinere oppervlakten waarmee u het strooisel goed kunt doseren of strooiwagens voor grote tuinen, parkeerplaatsen op vlak of ruw terrein, preventie gaat boven alles! 


Gebruik de strooiers elk seizoen!

Naast het strooien van zout en zand, zijn de zoutstrooiers in de meeste gevallen ook te gebruiken voor uitstrooien van graszaad, kalk en kunstmest. Zorg in dit geval wel voor een goede tussentijdse reiniging.

Handstrooier Sharkie
Handstrooier Sharkie
Een ideale handstrooier voor uw strooizout! Voorzien van handige klep om het strooien goed te doseren. De bovenzijde is afgesloten met een deksel.
€ 2,99
Zoutschep
Zoutschep
Handzame en zeer sterke zoutschep voor het opscheppen van strooizout of het wegscheppen van sneeuw op paden en wegen. Door het materiaal is deze schop UV- bestendig, zeer sterk en licht van gewicht.
€ 8,50
Handstrooier Earthway 3400
Handstrooier Earthway 3400
Met deze handzame strooier kunt u eenvoudig scheppen en strooien over kleine oppervlakten en trappen. Door te draaien aan de hendel verspreidt het strooisel gedoseerd, eenvoudig en snel.
€ 17,95
Zoutstrooier
Zoutstrooier
Handige strooiwagen met handbediende verstrooiïng. Strooihoeveelheid kan worden ingesteld door middel van een draaiknop met schaalverdeling. De strooier is uitgevoerd met een grote kunststof bak en grote wielen. De strooibak van deze strooiwagen heeft een capaciteit van 30 liter, die gevuld kan worden met strooizout, graszaad, kunstmest en kalk. Wordt voorgemonteerd geleverd.
€ 35,00
Zoutstrooier Earthway 2050SU
Zoutstrooier Earthway 2050SU
EarthWay strooier met kunststof wielen. Dit type is zeer geschikt voor middelgrote en grote oppervlakten, in ruw of heuvelachtig terrein, ook voor vier-seizoen gebruik. Door drie gaten in de bak, zorgt deze voor een ideaal strooibeeld bij het strooien van kunstmest, kalk, graszaad en droogverpakt strooizout.
€ 125,00
Zoutstrooier Earthway 2050P
Zoutstrooier Earthway 2050P
EarthWay strooier met luchtbanden. Geschikt voor iedere ondergrond. Dit type is zeer geschikt voor middelgrote en grote oppervlakten, in ruw of heuvelachtig terrein, ook voor vier-seizoen gebruik. Wordt voorgemonteerd geleverd.
€ 199,00
Zoutstrooier Earthway 2040Pi+
Zoutstrooier Earthway 2040Pi+
EarthWay strooier met gelijkmatige strooifunctie, uitgevoerd met luchtbanden. Dit type is zeer geschikt voor grote oppervlakten, in ruw of heuvelachtig terrein, ook voor vier-seizoen gebruik. Door één groot gat in de bak, kan deze gemakkelijk zand, split en relatief vochtig zout verwerken.
€ 198,00
Zoutstrooier Earthway 2130
Zoutstrooier Earthway 2130
EarthWay strooier met gelijkmatige strooifunctie, uitgevoerd met luchtbanden. Dit type is zeer geschikt voor grote oppervlakten, in ruw of heuvelachtig terrein, ook voor vier-seizoen gebruik. Door één groot gat in de bak, kan deze gemakkelijk zand, split en relatief vochtig zout verwerken.
€ 335,00
Zoutstrooier Earthway 2170T
Zoutstrooier Earthway 2170T
De Earthway 2170T is de beste oplossing voor het bewerken van grote oppervlakten. Deze aanhangstrooier zorgt voor een evenwichtige spreiding van alle soorten korrelig materiaal. Met de meegeleverde trekhaakoog, zal de 2170T op vrijwel alle moderne tractoren passen. 
€ 275,00
Zoutstrooier Rock Spread SP150
Zoutstrooier Rock Spread SP150
De Rock Spread SP150 is een vier-seizoenen aanhanger met professionele tandwielkast en geschikt voor het gelijkmatig strooien van vochtig en droog zout, dooikorrels, zand, split, kunstmest, kalk en graszaad. 
 
€ 1.050,00
Zoutstrooier Rock Spread XLR400 (Gemonteerd)
Zoutstrooier Rock Spread XLR400 (Gemonteerd)
De Rock Spread XLR400 is een professionele aanhangstrooier en geschikt voor het bewerken van grote oppervlakten. Deze aanhangstrooier zorgt voor een evenwichtige spreiding van vochtig zout, droog zout, dooikorrels, zand, split, kunstmest, kalk en graszaad. Getest en goed bevonden door oa Nido. 
€ 2.245,00

Online zoutstrooiers kopen

Bestel eenvoudig en snel uw zoutstrooier online in onze webwinkel. De strooiers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen: van handmodel tot duw- en trekwagen. Vrijwel altijd uit voorraad leverbaar, dus snel in huis! In onze webshop besteld u eenvoudig online en in een beveiligde betaalomgeving. U kunt dit zien aan het groene slotje in uw browser.